Hiihtojaosto

Kilpailuihin ilmoittautuminen ja lisenssin hankkiminen

Vasaman hiihtäjät kilpailuihin ilmoittaa Matti Roininen. Ilmoita kilpailusi ilmoittautumisajan puitteissa: matti.roininen@icloud.com tai 0400 918 414 (tekstiviesti/WhatsApp). Seura maksaa jäsenilleen osanottomaksun piirikunnallisiin ja kansallisiin maastohiihtokilpailuihin sekä suurimpiin massahiihtoihin.

Kilpailuihin (pois lukien massahiihdot, esim. Vuokattihiihto) ilmoittaudutaan KILMO järjestelmän kautta ja ellei lisenssi ole voimassa, kilpailuun ei voi ilmoittaaLisenssi lunastetaan henkilökohtaisesti Suomisportin kautta.

Lisenssin lunastaminen

Lisenssit lunastetaan aina netin kautta osoitteessa www.suomisport.fi. Jokaiselle lisenssin lunastajalle muodostuu Suomisport-tili, josta voi milloin tahansa tarkistaa voimassa olevat lisenssinsä ja tietonsa.

Huom uutena! Skipassi on jokaisen hiihtolajin harrastajan edullinen vakuutuksen sisältävä lisenssituote sekä 12-vuotiaille ja nuoremmille. 65-vuotiaille ja vanhemmille skipassi on kilpailulisenssi kansalliseen kilpailutoimintaan.

Maksukuittia vastaan tilinumeron kera seura maksaa lisenssin hinnan takaisin hiihtäjän tilille. Toimita kuitti Vasaman toimistoon Kastelliin, avoinna ma-pe klo 14-18. Mari Roininen hyväksyy hiihtojaoston maksettavat lisenssit ja laskut. Ole tarvittaessa yhteydessä p. 040 580 3976 tai mari.roininen@icloud.com